@article{oai:doshisha.repo.nii.ac.jp:00028825, author = {Seki, Tomohiro and 関, 智宏}, issue = {6}, journal = {同志社商学, Doshisha Shogaku (The Doshisha Business Review)}, month = {Mar}, note = {本研究では、初期のCOVID-19状況下における日本の中小企業を対象として、中小企業家20名に対するインタビュー調査から得られたデータを基に、中小企業がCOVID-19をどのようなものとして受けとめているか、またそれにどのように向き合ってきたか、さらにはそれをどのように乗り越えようとしているか、といった企業家活動プロセスを明らかにするとともに、COVID-19という文脈でみたさいの企業家活動プロセスのバリエーションを示し、理論的背景に照らし合わせた検討を行った。, Based on qualitative data obtained from own interviews with 20 SMEs managers in the early COVID-19 period in Japan, this study examines the entrepreneurial process; how SMEs perceived COVID-19, how they dealt with it, and how they tried to overcome it. This study also clarified the variations of entrepreneurial processes in the context of COVID-19 and derived some theoretical implications., 石田信博教授定年退職記念号(Special issue in commemoration of Prof. Nobuhiro Ishida's retirement), application/pdf}, pages = {1477--1519}, title = {初期COVID-19状況下における中小企業の企業家活動プロセス : 20名の企業家による発語の定性的分析}, volume = {73}, year = {2022}, yomi = {セキ, トモヒロ} }