@article{oai:doshisha.repo.nii.ac.jp:00020471, author = {松木, 宏美 and Matsuki, Hiromi}, issue = {1}, journal = {同志社政策科学研究, Doshisha University policy & management review}, month = {Jul}, note = {地元の旬の野菜を共に調理をして食卓を囲むことにより、現代社会の問題解決の糸口が見つかるのではないか。私は、「共創共食の場」としての「料理倶楽部」が、食を介したコミュニケーションの大切さを再認識させてくれると期待している。, I think that the beginning of the problem solving of the modern society may be found by we cook local vegetables in season together, and surrounding the dining table. I expect that "Culinary Clubs Cooking Local Vegetables" as "Cook and Eat Together" is realized importance of the communication with the food., 研究活動報告(Reasearch and Activity Reports), application/pdf}, pages = {227--232}, title = {地域における「共創共食の場」創出に向けて : 「地元野菜を使った料理倶楽部」の中間報告}, volume = {10}, year = {2008}, yomi = {マツキ, ヒロミ} }